Arbetsveckan som gått

Det här hade jag tänkt skriva redan i måndags men ibland springer tiden iväg. Den här arbetsveckan har varit fylld av variation och roliga uppdrag men också en hel del trötthet och huvudvärk. Låt oss kika på vad veckan innehållit!

Måndag

Den här terminen har varje måndagsmorgon innehållit en föreläsning om webbdesign, så även den här dagen. Jag åkte hem redan efter lunch i sällskap av Sally.

Tisdag

I tisdags smög sig huvudvärken på så jag ändrade om lite i schemat. Jag åkte in för en laboration i webbdesign och var hemma efter lunch. Väl hemma släppte jag plugget nästan direkt och gjorde något helt annat; viltspår. Eftersom vi behöver ensamträna Sally är det perfekt att lämna henne den tid det tar att lägga spåret. Precis som alltid släppte dessutom huvudvärken efter en stund utomhus, effektivare än alla värktabletter i världen.

Onsdag

Att kalla den här vecka för arbetsvecka är på ett sätt lögn eftersom jag inte jobbade något förens på onsdagen. Men jag väljer att se plugg som jobb, det är precis lika viktigt. Hur som helst, på jobbet stundade intervjuer. På Norrköpings kommun jobbar jag ju med ett projekt vars syfte är att samla in befolkningens åsikter. Och hjälp vad svårt det är att intervjua folk på stan! Efter en kvart var jag gråtfärdig, det var ju ingen som ville prata med mig! Jag hade verkligen inte förstått innan hur svårt det är att intervjua människor på språng.

Eftermiddagen spenderades även den med en laboration. Jag och min labb-partner låg fruktansvärt mycket efter och var ännu inte klara med förra veckans uppgift. Men när vi gick därifrån nästan fyra timmar senare hade vi både gjort den förra uppgiften och veckans uppgift. Jag blev så glad att vi firade med ett glas bubbel hemma!

Torsdag

Tack vare gårdagens effektivitet med laborationen fick jag sovmorgon. Eller skulle få, Sally vaknade halv fem och sömnbristen ledde till att huvudvärken gjorde sig påmind. En pluggfika senare och ett antal alvedon åkte jag ändå på eftermiddagsjobb. Den här gången gick intervjuerna mycket bättre!

Fredag

Och idag är det fredag! Idag avslutar jag och Elin rekryteringen till MARÖs studentutskott, det ska bli så kul att träffa våra sista kandidater. Innan lunch redovisar jag ett grupparbete i interaktionsdesign och sedan är tanken att ta helg. Den tänker jag fira in med fika hos svärföräldrarna och kanske lite svampplockning.

Helgen som väntar

Den här helgen har jag verkligen sett fram emot. Under lördag förmiddag ska vi göra de sista intervjuerna i kommunprojektet. Till kvällen väntar stor fest eftersom ICA fyller 100 år och alla medarbetare i regionen ska fira tillsammans!

Vad ska du göra i helgen? Har du haft en bra vecka?

 

0

Kommentera

Stäng meny