Upplevelsebakis

Den här veckan går i vilans tecken. Jag vill helst sova dygnet runt, ha tyst omkring mig och ha mycket tomma ytor i schemat. Varför? För att de senaste veckorna bestått av det motsatta.

En fantastisk helg

Helgen som gick var underbar, vi maxade verkligen med allt vi tycker om! Vid fredag lunch åkte vi till Stockholm där jag startade med en anställningsintervju. Vi fortsatte sedan ut till Lidingö där vi lämnade bilen och tog en öl innan vi åkte tillbaka till stan. Jag hade överraskat Tobbe med en natt på hotell. Efter god mat och drinkar somnade vi vid midnatt och vaknade upp lagom till uppdukad frukostbuffé. Resten av lördagen bestod av häng hos släkten innan vi på söndagen begav oss hemåt.

Det där med mycket folk

Men det finns en baksida med Stockholm; mycket människor på liten yta! Resultatet av en allmänt intensiv period, tunnelbaneåkande och IKEA-besök helgen efter löning blir lite mycket för mig.

Vila, vila lite till och avboka

Hade det här varit för något år sedan hade jag struntat fullkomligt i vad min kropp försöker säga. Men jag är klok nog att veta att kolsyrekänsla i huvud och bröstkorg bara kan botas på ett sätt: vila. Så jag plockar svamp i skogen, gosar med sambo och djur, tittar på Bonde Söker Fru, läser böcker och sover. Och avbokar kanske helgens planer.

Blir du upplevelsebakis?

0

Kommentera

Stäng meny