Dagens påminnelse: Allt är inte som det ser ut!

Det är så lätt att bli avundsjuk på andras liv. Tro att alla andra har det bättre, är snyggare, har bättre sex, sover mer och tränar oftare. Därför är det viktigare än någonsin på att se bortom tillrättalagda bilder och texter. 

Igår insåg jag att jag behövde nya bilder på mig själv till såväl bloggen som min portfolio. Jag satt hemma i myskläder och hade inte ens duschat. En dusch senare slängde jag på mig smink och en snygg tröja. Kamerastativet hittade jag inte så jag travade böcker och lådor på skrivbordet och lade kameran uppe på. En av bilderna jag tog är den nedan.

Jag blev nöjd men vet ni vad som inte syns? Att jag har leopardmjukisbyxor med matchande slitna tofflor. Och att jag sitter i något som kan liknas vid jägarvila för att synas ordentligt i kameran.

Så kom ihåg det nästa gång du ser en bild på sociala medier. Kameran kan vi vrida i en specifik riktning för att dölja tvätthögar och utspilld coca-cola på soffbordet. Vi kan photoshopa bort rynkor, finnar och annat som vi inte tycker passar in.

Och kom ihåg det viktigaste: Alla duger som vi är!

0

Kommentera

Stäng meny