Andra veckan i oktober

Det var länge sen det skrevs någon veckoplanering här. Nu har förvisso halva veckan gått så det får blandas dåtid, nutid och framtid här. Häng med!

Måndag

Jag startade med en lugn hemmamorgon och sedan ett kort möte på Norrköpings kommun. Vi utvärderade workshopen vi höll i fredags och sedan hämtade jag Sally på vägen hem. Väl hemma blandades promenader med kodning innan vi åkte till valpkursen. Måste såklart skryta lite om vår valp som på fyra veckor har blivit en tjej som ständigt tar ögonkontakt och dessutom kan vara lös hela kurstillfället.

Tisdag

Efter en helg med för lite sömn njöt jag av att inte ställa något alarm. Sedan gick dagen i löjligt lugnt tempo där jag blandade några timmar plugg med svampplockning och filmtittande. Min energi tog helt slut efter lunch och jag insåg att det enda rätta då är att släppa allt.

Onsdag

För första gången på säkert en vecka beger jag mig till skolan. Först förmiddagsjobb och sedan redovisning av portfolion jag slitit med.

Torsdag

Förmiddagsplugg och en lugn eftermiddag innan jag avslutar dagen med tacomys.

Fredag

Redovisning av ett grupparbete innan jag tar tidig helg. Jag och T planerar en badrums-shoppingrunda eftersom vi inom en snar framtid ska totalrenovera vårt i dagsläget minimala badrum.

Lördag

Sovmorgon och kvällsjobb.

Söndag

Besök av Ts kusiner som jag aldrig träffat tidigare. Är pepp!

Ja, det är min vecka det. Vad har du för planer?

0

Kommentera

Stäng meny