8 oväntade saker som skapar produktivitet

Händer det att energin dippar totalt för dig och du saknar både energi och intresse till att utföra det du påbörjat? Det är så lätt att piska på sig själv då, jag tror vi borde göra tvärtom lite oftare. Här kommer åtta saker du kan göra istället!

 1. Ta en promenad.
  Rensa huvudet lite, ta några djupa andetag av den friska luften. Njut av att kroppen får röra på sig och glöm inte uppskatta den för att den ordagrant bär dig genom livet.
 2. Städa.
  Jag har svårt att få något gjort när det är rörigt runt omkring mig. Sätt ett alarm på fem minuter och städa så långt du hinner, sedan kan du börja jobba igen.
 3. Sova.
  Sömn är nyckeln till att orka jobba och hålla ett bra tempo. Sov hellre en timme extra än att gå upp tidigt om du är rejält trött.
 4. Ta fler pauser.
  Använd dig till exempel av den här metoden.
 5. Leta inspiration.
  Ibland är faktiskt det enda vi behöver lite inspiration för att kunna samla kraft till dagens uppgifter. Pinterest kan bli din bästa vän!
 6. Häng med Frihetsprenörer. 
  Jag spenderar ett antal timmar varje vecka i facebookgruppen Frihetsprenörer. Det är verkligen en grupp fylld av kompetens och pepp!
 7. Ha en fast arbetsplats.
  Undvik att jobba framför tvn om det gör dig ofokuserad. Dessutom är det skönt att ha en plats där man kan sprida ut sig utan att behöva städa undan alla arbetsuppgifterna när arbetstiden är slut.

 8. Jobba med något annat.
  Kan du byta uppgift till något som lockar mer? Gör det, så länge du utför den där sega uppgiften till slut.

Använder du dig av dessa tips? Vilket är ditt bästa tips?

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

0

Kommentera

Stäng meny