Jag är hållbarhetscoach!

Livet bjuder verkligen på en härlig cocktail av jobb, plugg och familjetid nu! Jag nyper mig i armen och påminner mig själv om hur lyckligt lottad jag! Igår avslutade jag min tjänst på Norrköpings kommun och i måndags tackade jag ja till en tjänst som hållbarhetscoach!

Så vad gör en hållbarhetscoach? Jag kommer att vara anställd via företaget Sustainergies och placerad på Valdemarsviks Sparbank ett antal timmar varje månad. Mitt syfte kommer vara att utveckla deras hållbarhetsarbete och då framförallt att kommunicera ut detta externt. På måndag åker jag på kick off och hoppas få veta mer.

Jag ser verkligen fram emot att ha ett kvalificerat extrajobb där jag kan styra mina arbetstider själv. Det passar mig perfekt! Dessutom känns det viktigt för mig att få jobba med något som är viktigt och som har ett starkt syfte. För en miljökämpe som mig kommer hållbarhetstänket passa mig som handen i handsken. Att en så pass liten och lokal bank satsar på hållbarhet är inget annat än fantastiskt!

Att börja jobba på bank känns både kul och spännande, kanske borde jag skaffa kavaj så jag passar in i bankvärlden?!

Eftersom jag åker till Stockholm på kick off och skriver tenta dagen efter vigs de närmaste dagarna åt tentaplugg i projektmetodik. Inte världens bästa tajming kanske men så är det ibland! Ska försöka hinna med lite skogspromenader, familjetid och butiksjobb också.

Vad hittar du på idag?

 

 

0

Kommentera

Stäng meny