Tentaplugg, kick off och saknad vovve

Imorse ringde klockan kvart över fem eftersom jag spenderar dagen i huvudstaden och tog tåget från Norrköping vid sju. Hela dagen består av kick off på Sparbankernas huvudkontor. Jag är så pepp! Låt oss ta en titt på vad veckan erbjuder!

Måndag

Det blir som sagt en dag på resande fot. Jag sitter för närvarande på tåget och det kan vara den bästa platsen jag vet. Gillar känslan av att vara på väg.

Tisdag

Jag hade egentligen tänkt spendera en dag extra i Stockholm men fick ändrade planer när jag inser att det är tentatisdag. Projektmetodik är det som ska tentas av. Sedan ska jag äntligen hämta hem Sally som varit hos mormor och morfar sedan i lördags. Att man kan sakna en vovve så mycket!

Onsdag

Onsdagen kommer bestå av plugg eftersom vi har deadline på en uppgift i interaktionsdesign. Jag brukar vara ute i god tid men har de senaste dagarna planerat annat.

Torsdag-söndag

Dessa dagar är helt oplanerade. Jag ska måla klart och kitta ett antal fönster hemma men mer än så har jag inte på schemat. Det ska bli otroligt skönt att varken ha jobb eller skola att tänka på. Funderar på att åka till Ågelsjön och vandra lite om vädret tillåter.

Jag känner på mig att det här kommer bli en kanonvecka!

Vad har ni för er för något?

0

Kommentera

Stäng meny