Bara vara

När tog du det senast riktigt lugnt? Kröp ner i soffan under en filt, en kopp te i handen och en bra film framför dig? Eller läste en bok och riktigt drogs in i handlingen?

Igår hade jag en sådan dag och jag slogs av hur länge sedan det var. Efter att ha skickat in en skoluppgift insåg jag att jag är helt ledig till på måndag. Så när Tobbe kom hem från jobbet kröp vi ner i sängen och tittade på Wahlgrens värld. Sedan gick vi de få meterna till soffan, hällde upp ett glas vin och åt ost. Efter ännu fler avsnitt av Wahlgrens värld såg vi Bonde söker fru. Och efter det Bonde söker fru – kärlek åt alla som går på TV4play.

När hade du en bara-vara-dag senast?

Bild från en bara-vara-dag i somras.

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Numera försöker jag prioritera och planera in “bara-vara-tid”. Efter alltför många år med alltför lite sådant och alltför högt tempo. Gillar verkligen att sådana “teman” och tankar nu dyker upp mer och mer i Bloggosfären!

    1. Låter klokt att prioritera det!
      Instämmer med dig, tycker det är viktigt att prata om det och bra att många bloggar oavsett nisch gör det!

Kommentera

Stäng meny