Helgen i (natur)bilder

Ännu en helg är till enda och jag känner mig sådär löjligt tacksam som man bara kan vara när man fått umgås med dem man älskar. Vi kickstartade helgen med bio, hamburgare och öl i fredags och helgen fortsatte i samma tecken. Det har hundgosats, druckits bubbel och kaffe, provats ut ny säng och massa annat. 

Men nog om det, jag ville bara titta in och visa er hur magiskt vackert det varit ute.

Sally har insett att hon kommer få agera modell många gånger under sin livstid. Igår var hon minst sagt motvillig.

Tänk vilken lyx att vi får bo i ett land med fyra vitt skilda årstider. Som erbjuder vårsol, soliga sommardagar, gnistrande vintrar och varm höstsol. Hela kroppen skriker efter utevistelse såhär års! Det gäller att tanka sol och ljus till en lång vinter.

Under kvällarna har himlen varit löjligt klar. Det är svårt att fånga på bild men när man ljusar upp dem (för mycket) i datorn är det uppenbart hur mycket som finns där uppe i mörkret.

Vad gjorde du i helgen?

0

Kommentera

Stäng meny