Planer för vecka 44

Vecka 44, höstlovsvecka. Så har det varit större delen av mitt liv. Inte i år för idag drar skolan igång igen. Efter tentaperiod är det återigen dags att påbörja en ny kurs. Låt oss kika på vad veckan erbjuder!

Måndagen består av ett möte på förmiddagen och efter lunch kickar vi igång kursen “Rörliga medier”. Efter det tänkte jag ge mig på konceptet veckohandling som vi ännu inte lyckats anamma fullt ut.

Tisdagen ser jag fram emot mycket! Min vän Emelie kommer förbi på frukost och vi kommer säkert ha mycket att prata om eftersom vi inte setts på över ett år. Sally lämnas av hos hundvakten och sedan har jag laboration i skolan.

onsdag väntar en klassisk skoldag med allt vad det innebär.

Torsdagen blir även den en vanlig skoldag och fredagen likaså.

Helgen bjuder på jobb både lördag och söndag men det känns faktiskt rätt okej. Tiden som inte spenderas på jobb får läggas på filmtittande, utevistelse och brainstorming av en företagsidé jag kommit på.

Vad ska du göra i veckan?

0

Kommentera

Stäng meny