Frisörbesök, jobb och restaurangbesök – Det här händer i veckan!

Hej på er! Äntligen dags för en ny vecka, en efterlängtad sådan eftersom den är fylld till bredden av roliga saker. November är en månad som verkligen blir vad man gör den till. En månad som inte är rolig per automatik utan behöver fyllas av sådant som gör mig extra glad. Låt oss ta en titt på vad som är på gång!

Måndag

Efter en ynka föreläsning ska jag äntligen ta mig till frisören. Sedan hämtas Sally upp hos hundvakten och jag hoppas hinna gosa lite med hennes hästar också. Ett kort telefonmöte med min handledare på Sustainergies är sedan det enda som planerats, förutom en lång promenad.

Tisdag

Sovmorgon! När jag jobbat hela helgen kompenserar jag den uteblivna sömnen med sovmorgon mitt i veckan. Efter det väntar en laboration innan jag ska bege mig till öppet hus på Strykbrädan. Det ska bli så kul!

Onsdag

En ledig dag som ska ägnas åt skissande till två olika projekt. På kvällen ska jag jobbar jag några timmar, är så pepp på det!

Torsdag

En ganska lugn dag med gruppmöte och hundkurs. Eventuell kvällsjobb om vi inte blir klara under onsdagen.

Fredag

Handledning och gruppmöte innan jag tar tidig helg. Det blir god mat och bubbel, kanske en bra film.

Lördag

Som jag ser fram emot den! Tobbe fyller år helgen efter och vi bestämde oss för att bjuda ut vänner och familj på middag istället för att bjuda hem dem till oss. Det blir middag på The Lamp hotel, drinkar och biljard. Perfekt!

Söndag

Sovmorgon och en rätt lugn dag. Behöver dock lägga några timmar på att hållbarhetscoacha. Ett koncept ska tas fram till nästa gång vi ses.

Vad ska du göra i veckan?

 

 

0

Kommentera

Stäng meny