Hur en praktikförfrågan blev ett extrajobb

Tänker du ibland att du har tur? Att du var på rätt plats vid rätt tillfälle? Det var jag i fredags!

Som jag nämnde tidigare kommer den här kvällen bestå av jobb. Inte på något av mina vanliga utan på en liten kommunikationsbyrå. För ibland har jag tur.

I fredags bestämde sig min projektgrupp för att jobba på ett coffice där en rad spännande företag har kontorsplats. Ett av dessa företag är Gerillabyrån vilket är ett ställe jag gärna skulle vilja ha praktik på. Eftersom jag tror att ett personligt möte lämnar större avtryck än ett mail knackade jag på. Något besked om praktik kunde jag inte få, däremot kanske jag kunde jobba lite nästa vecka? Om jag kunde!

Så ikväll göra jag kommunikationsbyrådebut och det ska bli fantastiskt roligt! Det känns som en belöning för mitt målmedvetna arbete. För även om jag var på rätt plats vid rätt tillfälle så är det såklart resultatet av de senaste årens kämpande.

Och du, glöm in att klappa dig själv på axeln ibland! För även om du tycker dig ha tur så hänger allt samman med den tid och energi du lägger på att utvecklas! Kram!

0

Kommentera

Stäng meny