Vad händer vecka 46?

Hej! Hoppas du haft en fin helg och vaknade på med ett leende på läpparna. Ännu en ny vecka har börjat och den här startade på vackraste sätt: med frost och magisk soluppgång. Helgen som gick var nog den bästa på länge och jag ska försöka ta med den känslan in i den här veckan också. Låt oss kika på vad som är på gång!

Idag väntar en helt vanlig skoldag. Det blir morgonträning innan laboration, grupparbete och information om vårens praktikkurs. I fredags kirrade jag för övrigt praktikplats och det tänkte jag berätta mer om snart.

Imorgon tisdag står grupparbete x2 på schemat och eventuellt lunch på ett event kommunen anordnar.

onsdag fyller mannen i mitt liv år och innan jag firar honom ska jag till skolan för att testa en prototyp min grupp skapat. På eftermiddagen födelsedagsfikar vi och på kvällen har jag bokat in oss på massage.

Under torsdagen ska jag leka spadgubbe. Vårt vatten ska kopplas in på fredag och därför spenderar vi torsdagen med att gräva upp halva tomten för att kunna koppla på vattenledningen. Dessutom ska vi gräva för belysning och fiber.

Sedan är det plötsligt fredag och helg! Förmiddagen är än så länet oplanerad men under eftermiddagen gör jag ett besök hos Sparbanken för att pitcha det koncept jag tagit fram. Kan erkänna att jag är lite nervös men att det ska bli superkul! Helgen är planerad med undantag för några timmars jobb på söndagen.

Vad har du planerat under veckan? Händer det något speciellt? Berätta!

1

Kommentera

Stäng meny