Favorit i repris – Fem inlägg om personlig utveckling

Nu har jag haft igång bloggen i över ett år vilket så klart gett mig en hel del inlägg i arkivet. Personlig utveckling har legat mig varmt om hjärtat länge och jag har skrivit mycket om det. Idag delar jag med mig av fem inlägg jag gillar lite extra!

Tre steg till att hitta din nya drivkraft

Tre steg till att få tid till det du älskar

Lite obalans är också balans

Vikten av att berömma mjuka värden

Att vara närvarande och ständigt uppkopplad

För mig är personlig utveckling grunden till såväl goda relationer som en bra karriär. Jobbar jag inte med min personliga utveckling avstannar allt. Personlig utveckling behöver inte vara krångligt och tidskrävande. Att förändra en vana, tänka annorlunda kring något som sker i vardagen eller våga drömma lite mer kan vara fullt tillräckligt.

Och kom ihåg:

Vi kan inte bli det vi vill om vi fortsätter vara det vi är.

Hur jobbar du med din personliga utveckling?

 

 

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. För mig är utveckling en så stor del i den jag är. Jag har alltid sökt mig utåt från den plats jag är, både mentalt och fysiskt. Äventyr i hjärna och äventyr i kropp. Utforska, leta, söka, prova på nytt, utvärdera och utvecklas. Att stagnera gör mig nedstämd, jag tror det är så djupt inneboende i mig att ge syra till den delen i mig. Personligen spenderar jag otroligt mkt tid själv, och i den självvalda ensamheten finns det mkt tid till reflektion. Sen skriver jag reflektionsdagbok också, där jag bara skriver av mig av upplevelser, tankar, ord. På sista tiden har jag kommit att älska podcast som pratar om allt som har med själen, mindfulness och liknande att göra. Det är skönt att lyssna på ibland när jag är ute och promenerar 🙂

    1. Jag tror vi är rätt lika du och jag! Har verkligen ett driv framåt samtidigt som jag älskar att bo på landet och njuta av stillheten. En ganska jobbig kombo ibland eftersom jag behöver ge syre åt båda delar vilket inte alltid är enkelt 😉

      Podcasts är verkligen ett superbra sätt att få inspiration, reflektionsdagbok var dock alldeles för länge sedan jag skrev. Kan dock mycket väl vara läge att ta upp det igen. Stor kram till dig!

Kommentera

Stäng meny