Den finaste gran jag sett!

Tidigare år har jag huggit gran själv i skogen. Det har resulterat i spretiga och rätt fula julgranar, så i år bestämde jag mig för att köpa en. 

När årets sista lektion nådde sitt slut vid lunchtid igår valde jag ut en gran hos stans granförsäljare och kånkade den till bilen där Tobbe väntade. Och så nöjd jag är, kan inte sluta tjata om att det är den finaste gran jag sett! Med kulor i guld, mycket lampor och glitter!

Eftersom vi inte har några barn att fota framför granen blir Sally den självklara modellen. Tänk förresten vilken lycka det måste vara den dagen vi har barn och kan skicka bebis-framför-granen-kort till hela släkten! Men än så länge för det räcka med den här leriga och blöta hunden!

I skrivande stund har jag precis ätit den första hembakade lussekatten för i år och ska snart bege mig till jobbet. Gillar att jobba precis före jul, det är mysigt att lasta upp varor i takt till julmusiken. Och att komma hem till pepparkakor, glögg och en bra film!

Vad hittar du på idag?

0

Kommentera

Stäng meny