Vecka 51 – Äntligen årets mysigaste vecka!

Sex dagar kvar till julafton! Sex dagar!? Som vanligt förstår jag inte var tiden tar vägen. Men jag ser så mycket fram emot en vecka av mys, tid för familjen och en massa julaktiviteter. Låt oss ta en titt på vad årets kanske bästa vecka innehåller!

Idag, måndag, tillbringar jag nästan hela dagen i skolan. Vår förhoppning är att klippa klart nästan hela vår film så vi officiellt kan gå på ett välförtjänt jullov.

tisdag ska jag in på ett kort möte i skolan och resten av dagen ska jag vakta fyra hundar och fem hästar. Anki som vaktar Sally då och då ska iväg och jag ansvarar för alla djur, det ska bli mysigt! Dessutom vill jag gärna hinna se en julfilm och äta djurgodis.

Under onsdagen ska jag jobba första dagen på mitt nya extrajobb! Det ska bli så kul! På kvällen väntar julklappsspel!

torsdag har jag bokat tid hos frisören men bortsett från det är dagen tom!

fredag jobbar jag på ICA några timmar. Dagarna innan jul är nog de bästa att jobba på, det är full fart och alla kunder är lite extra trevliga eftersom en lång ledighet väntar.

Dagen före julafton blir en lugn sådan. På kvällen åker vi som vanligt över till min familj och hjälper till med granen. Och spelar Bingolotto.

Att det är julklappsöppning den här veckan är ju helt sjukt! Hur fort har inte tiden gått!?

Sist men inte minst kommer julafton, troligen årets bästa dag! Vi spenderar halva dagen med Tobbes familj och åker sedan vidare till min. Det ska bli så mysigt!

Har ni fått nån julkänsla än? Själv har jag redigt av den men behöver komma ner i varv lite mer känner jag. Därför ska jag hålla den här veckan så ledig som möjligt och fylla den med långa promenader och mys.

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Hmm it appears like your site ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I had written and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog writer but I’m still new to the whole thing. Do you have any points for beginner blog writers? I’d definitely appreciate it.

Kommentera

Stäng meny