Allt jag borde ha gjort

Jag hade kunnat maxa allt i juletider. Skrivit långa inlägg om hållbara julklappar, ekologiska julgranskulor och närproducerad julmat. Är det någon gång på året hållbarhet kan diskuteras så är det nu. När onödiga julklappar köps till hela släkten och vi äter mat vi egentligen inte gillar. 

Istället har jag inte skrivit någonting. Inte en rad om hållbarhet. Istället har jag sett för mycket på tv, spelat tv-spel och tagit sovmorgon mitt i veckan. Nästan dagligen har jag gått in här, tryck på Nytt inlägg. Sen har det tagit stopp.

Jag kan verkligen inte producera inlägg på beställning. Det går säkert att hitta strategier till att pumpa ut ord men jag vill inte jobba så. Jag vill känna mig inspirerad, när jag gör det är tröskeln till att skriva så mycket lägre. Men när hjärnan är rätt trött efter jobb, plugg, hundkurser och allt annat som ska hinnas med orkar jag inte leta inspiration.

Så fram till jul blir det ganska tomt här. Det blir i alla fall inga djupa hållbarhetstankar utan snarare vardagliga sådana.

För jag tror att några dagar i julbubblan kommer göra mig gott. Ge mig några dagar att bara vara så kommer jag längta till att bli inspirerad. Längta till att producera igen.

Ha det så fint tills dess!

Pausar du arbetet vid jul?

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Hej! Tack för att du hittade in på min blogg och för den fina kommentaren. Kanske har du läst förut men minns ingen kommentar.

    Jag känner samma. Har svårt att producera nu. Det står verkligen still. Orkar inte ens fram till datorn, vilket du verkar. Jag har några inlägg jag förbestämt att jag ska skriva, som det här med att fira jul ensam, annars hade det nog inte blivit något alls. haha. Men jag antar att jul är lite så. Kanske är den därför så traditionsbunden, eftersom människan i alla tider pga mörkret helt tappat gnistan? Så till den grad att det måste finnas en att göra lista så en slipper tänka? spännande tanke ändå.

    1. Hej igen! Jag har kikat in på din blogg några gånger men det är första gången jag kommenterat!

      Så trist när man hamnar i den spiralen, jag tröstar mig med att det vänder i alla fall. Jag är en person som är av eller på, antingen producerar jag massor eller inget alls. Hoppas det vänder för dig snart!

Kommentera

Stäng meny