Så var mitt 2017!

Med bara en dryg vecka kvar av året börjar det bli dags att utvärdera. I år lånar jag en lista av Underbara Clara som du självklart får kopiera om du vill. Vilket år det har varit, att skriva den här listan och blicka tillbaka har varit fantastiskt kul!

Gjorde du något 2017 som du aldrig gjort förut? 
Privatliv: Vi skaffade hund!
Arbetsliv: Jag har jobbat som områdesutvecklare och hållbarhetscoach. 2017 har verkligen varit året då jag började samla på mig relevant arbetserfarenhet.

Genomdrev du någon stor förändring?
Privatliv: Skaffa hund var givetvis en stor förändring! Men framförallt har jag jobbat på att bli en mer avslappnad person och tycker att jag lyckats bra.
Arbetsliv: Jag har börjat tacka nej till allt som inte känns bra i magen!

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Flera bekanta men inga som jag umgås regelbundet med!

Vilket datum från år 2017 kommer du alltid att minnas? Jag minns att vi hämtade Sally den 23e juli! Att få åka hem med världens gosigaste hundvalp är en helt galen känsla! Tänk att hon är vår och att vi ansvarar för hennes liv!

Dog någon som stod dig nära? Nej

Vilka länder besökte du? Mexico. Äntligen fick jag visa Tobbe min paradisö! Tänk att jag fortfarande inte redigerat alla bilder från resan, det kanske kan bli en bra sysselsättning under julen! Och klippa film från min resa till Sydafrika för två år sedan!

Bästa köpet? Om Sally räknas som ett köp är det såklart hon. Vår nya säng är inte dum den heller!

Gjorde någonting dig riktigt glad? En mängd saker. Mest att jag är en betydligt lugnare och gladare människa än för ett år sedan. Att jag har en fantastisk sambo och bor i ett härligt hus gör mig glad varje dag.

Saknar du något under år 2017 som du vill ha år 2018? Fler spontana resor! Kanske en fjällvandring? Och ett bra badrum men det blir som väl är verklighet snart.

Vad önskar du att du gjort mer?  Rest mer, haft fler oplanerade helger.

Vad önskar du att du gjort mindre? Grubblat mindre.

Favoritserier från året som gått?  Lethal Weapon, Designated Survivor och Bonde söker fru. Har tittat osunt mycket på Arga snickaren också.

Bästa boken du läst i år? Pappas pojke gillade jag verkligen! Och The magic of not giving a fuck och ändå få ut mer av livet!

Vad var din största framgång på jobbet 2017? Att jag avslutar året med att skriva på papper för ett jobb som kommunikatör. Att jag känner mig säker på att jag kan leverera ett stort värde till en kund eller arbetsgivare.

Största framgång på det privata planet? Att jag för första gången sedan högstadiet ungefär har haft ett på det stora hela balanserat liv.

Största misstaget? Att inte alltid lita på magkänslan direkt. Till skillnad från förut har jag dock upptäckt det rätt fort!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Definitivt gladare. 2017 var verkligen året då allt gick min väg!

Vad spenderade du mest pengar på? Resor, hund och säng!

Något du önskade dig och fick? Sally!

Något du önskade dig och inte fick? Jag önskade verkligen att få utnyttja friheten det innebär att plugga. Hade gärna hyrt en ensligt stuga under en vecka och jobbat därifrån. Eller från sysslingarnas hus i Spanien.

Vad gjorde du på din födelsedag 2017? Jag bjöd hem släkt och vänner på bubbel och plockmat.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Om jag fått in yogan mer i mitt liv. Trots att jag är lugnare än någonsin är andningen något av en katastrof.

Vad fick dig att må bra? Alla tid utomhus. Att hänga med världens gladaste hundvalp. Att träffa inspirerande människor. Pussa på mannen i mitt liv.

Vem saknade du? Jessica och Rebecca, mina två närmaste vänner som flyttat till andra städer.

De bästa nya människorna du träffade? Vet inte ens vart jag ska börja. Men mitt Sustainergies-gäng är fantastiskt! Alla kontakter jag fått via dem kommer jag vara ovärderliga i framtiden. Min nya vän Anki är inte så dum heller.

Sallys bästa hundkompis (som även är Ankis vovve).

Mest stolt över? Att jag följt magkänslan och mina värderingar!

Högsta önskan just nu? Att 2018 blir ännu bättre än 2017! Att #MeToo leder till jämställdhet i samhället.

Vad tänker du göra annorlunda nästa år? Jag vill lägga mer tid på fritidsintressen som inte är kopplade till prestation. Träna kravfritt och njuta mer av ledig tid. Kan tänka mig att det blir ett tävlingsår för mig och Sally, i vad återstår att se!

0

Kommentera

Stäng meny