MåndagsMantrat Vecka 2

Hej på er! Hoppas ni är laddade inför en ny vecka! Jag har funderat fram och tillbaka på hur jag kan leverera så mycket pepp som möjligt till er här och därför infört något nytt: MåndagsMantrat! 

Vad är MåndagsMantrat?

Det är inte hur vi har det utan hur vi tar det som styr vårt liv. Om vi börjar veckan med att tänka positiva tankar är jag övertygad om att veckan blir bättre än om vi inte gör det.

Därför kommer jag varje söndag – i samband med att jag planerar upp veckan – skriva ner ett citat som ska prägla den kommande veckan. Eftersom vårt välmående varierar vecka för vecka tror jag verkligen på att välja ett citat som passar hur vi känner oss just då, eller framförallt hur vi vill känna oss. Citatet publicerar jag sedan här varje måndagsmorgon.

Veckans mantra:

Foto: Alejandro Alvarez (Unsplash)

Den här veckan ska jag så smått börja återgå till vardagen och även om jag trivs med den kan det såklart kännas lite vemodigt. Det har varit så skönt med obegränsat antal sovmorgnar. långa frukostar och promenader.

Därför känns det extra viktigt för mig att tänka på min attityd. Det hjälper inte att sucka när alarmet ringer eller jag får frysa i väntan på bussen. Istället väljer jag att tänka på hur underbar ledighet jag haft samt lägga fokus på allt kul som ligger framför mig. Den här våren kommer bli sjukt utmanande, rolig och lärorik!

Jag önskar er alla en fantastisk vecka!

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Jag hade massa planera för måndagen – men så blev nattsömnen störd. Men med lite frisk luft och envishet blev det en bra dag ändå 😀

    1. Så tråkigt när dålig sömn sätter stopp för ens planer! Men frisk luft brukar hjälpa mot allt!

Kommentera

Stäng meny