Måndagsmantrat Vecka 3

Ny vecka innebär förstås en mängd nya möjligheter att ta vara på! För mig är veckan fylld av plugg, lite jobb och en stor dos renoveringskaos!

Varje måndag publicerar jag ett citat här, ett måndagsmantra som hjälper mig att hålla fokus under veckan.

Veckans mantra är:

Den första terminen kickar igång idag och är för mig förenat med en del prestationsångest och krav. Det är så lätt att se alla uppgifter som livsviktiga och tro att allt måste bli perfekt.

Men ibland måste jag påminna mig själv om att jag har annat i livet också som kanske inte så många studenter har: tre extrajobb, ett hus som renoveras, sambo, hund och så vidare. Det är viktigt för mig att påminna mig om att jag duger som jag är. För att orka med allt jag radade upp måste jag också låta mig själv få njuta av ledig tid också även om det ibland blir på bekostnad av annat.

Jag önskar dig en fantastisk vecka och vill påminna dig om att stanna upp ibland! Njut av allt du har åstadkommit och allt fantastiskt du har runt omkring dig!

Ta hand om dig och gör en fantastisk vecka!

SparaSpara

2

Kommentera

Stäng meny