Ett hej och en veckoplanering!

Hej på er! Vad jag har saknat att skriva och uppdatera här! Livet ni vet, just nu fylls det till bredden av renoveringskaos, jobb och plugg. Och förra veckan hängde jag i fjällen och då ville jag vara så nedkopplad som möjligt. Men nu är vardagen igång igen och jag tänker mig att vi tar en gemensam titt på veckan!

Tanken med vår skidresa var att vi skulle lämna renoveringskaoset och komma hem till ett nytt och fräscht badrum. Av olika skäl är inte det fallet och vi får därför hos mina föräldrar. Lite tråkigt och samtidigt skönt eftersom det innebär kortare resväg till skolan och färre hushållssysslor. Det passar trots allt rätt bra under en intensiv skolvecka.

Veckans planering

Idag måndag startade jag dagen med ett möte med min chef på Easycount innan jag grupparbetade några timmar. Nu har jag snart skrivit klart mitt manus till veckans redovisning i retorik och ska snart dra mig hemåt. Och köpa en mobilladdare, alltid är det något jag glömmer i detta renoveringskaos! Sedan vigs kvällen åt lite jobb men framförallt ska jag gå en långpromenad och slappa framför tvn.

Tisdag ägnas åt företagsekonomi och handledning. Till sist ska jag träna på mitt manus till redovisningen jag nämnde.

onsdag är eftermiddagen oplanerad och jag ser fram emot att få jobba hemifrån ostört några timmar. Easycounts hemsida ska fixas till ytterligare och jag ska fundera över våra kommunikationsstrategier.

Torsdagen ska retoriken redovisas och vi kommer säkerligen grupparbeta en del. Vi har mycket att göra och vill bocka av så mycket vi kan för att slippa stressa sedan!

Fredagen innehåller ytterligare ett seminarium och säkerligen en lugn kväll för på…

lördag åker jag till Stockholm på kick off hos Sustainergies. Och tågresan betyder tid till att plugga på duggan jag skriver nästa vecka!

Söndagen ska jag ägna åt återhämtning! Med lite tur är badrummet hemma klart och vi kan komma tillbaka i våra vanliga rutiner! Hoppas, hoppas!

0

Kommentera

Stäng meny