Det är ju nu jag ska vila

Det har varit tyst här länge nu, mest för att tiden gått åt till annat. Jag har märkt att när schemat är för välfyllt dör min lust att hänga här. Kreativiteten räcker inte till. 

Men nu har jag bara några få dagar kvar till sommarledigt och jag längtar så! Det blir en hel del jobb förstås men ganska mycket ledig tid också! Så min plan är att vila och när jag har vilat ska jag reflektera. Reflektera över vad jag lägger min tid på. Skala bort det som inte ger mig något.

För jag insåg något viktigt häromdagen: jag kan inte stressa med heltidsstudier och fyra extrajobb tills jag tar examen. Anledningen är egentligen löjligt enkel: det kommer inte bli lugnare sen. Heltidsjobb, hund, hus och familjeliv kommer inte vara enklare och mindre tidskrävande.

Jag tänker låta det vara tyst här ett tag till, gissningsvis till midsommar. Tills dess ska jag ta det lite lugnare och njuta av det här:

0

Kommentera

Stäng meny