Höstens kurser, en trasig fot och framtidslängtan!

Som jag längtar. Längtar efter allt som ligger framför mig. Jag minns inte senast jag var ledig så här länge. Jag minns inte senast jag blev trött på att vara ledig. Och det gör mig lycklig, det är en skön känsla att återigen vilja fylla kalendern.

På fredag börjar jag skolan och innan dess väntar några lugna dagar. Dagar som skulle fyllts av långa promenader och målning av ett flertal rum. Men ödet ville annorlunda och istället ligger jag här med en bandagerad fot efter att ha klivit på ett glas. Ett besök på akuten senare så är jag okej bortsett från lite haltande. Så det blir några lugna dagar innan skolan kommer igång. Jag ser verkligen fram emot det.

Tre kurser, tre universitet

Jag kan knappt greppa att det här mitt sista år på universitet. Min sista chans att fördjupa mig i det jag brinner för innan jag har examensbeviset i min hand. Eftersom jag de senaste två åren haft svårt att få ihop vardagen och upplevt vissa brister i kursplanen kommer jag plocka kurser från flera universitet. Via Mittuniversitetet kommer jag läsa 15hp Ledarskaps- och organisationsutveckling och via Gävles högskola läser jag 7,5hp Coachning. Slutligen kommer jag läsa en projektkurs via LiU. Den sistnämnda är den enda som inte går på distans vilket jag tror passar mig bra. Så på fredag åker jag till Gävle på inskrivning. Fredagen och lördagen ska ägnas åt en obligatorisk träff där vi introduceras till kursen. Det ska bli kul att få ett ansikte på de som kommer att vara mina kurskamrater. 

Företagsdrömmarna ska få nytt syre

Nästa vecka påbörjar jag även en Start up kurs i Norrköping vilket ska bli fantastiskt kul! Varje onsdagskväll ska jag ägna åt entreprenörskap och konkretisera mina drömmar. Det är precis vad vad jag behöver nu, en riktig spark i baken för att göra drömmar till verklighet. Självklart ska ni få följa med på den resan!

 

2

Kommentera

Stäng meny