Härliga vardag

Det är 25 grader ute och jag har spenderat hela dagen på altanen. Det är min vardag framöver och vetskapen om det får det att pirra och bubbla i hela kroppen!

Idag är mitt sommarlov officiellt över och kurserna har börjat. Ändå känner jag mig lugn. Började dagen med att ställa klockan lite senare än vanligt. Åt frukost långsamt och promenerade med Sally innan jag ens började tänka en tanke på att vara produktiv. Handlade och målade några lister. Plötsligt var klockan lunchtid och jag insåg att jag knappt öppnat datorn. Men det är ju ingen fara, jag har ingen tid att passa.

Jag vet att hela hösten inte kommer vara fullt så lugn men jag unnar mig en mjukstart. Vågar vila lite i semesterkänslan, inte köra på fullt ut från start.

Framöver är min tanke att dela med mig lite här om min vardag, precis som jag gjort tidigare. Ge er en bild av hur det är att vara 22, bo på landet, frilansa, plugga, baka bröd, gå hundpromenader och allt det där andra som är jag. Hoppas ni vill hänga med under min spännande höst!

0

Kommentera

Stäng meny