2 saker jag inte vågar men gör ändå

Hur ofta gör du något du inte vågar? Hur ofta gör jag något jag inte vågar?

Det är så lätt att tro att hjärtklappning, ångestkänsla och rädsla är anledningar till att stanna i komfortzonen. Att vi inte borde utsätta oss för det som skrämmer. Men sanningen är att vi måste våga, annars kommer vi inte framåt. Den senaste tiden har jag tagit det ganska lugnt, gjort det jag är bra på utan att ta onödiga risker. Men det tar inte lång tid innan jag behöver kasta mig ut igen. Annars blir jag sur, omotiverad och upplever att livet går på autopilot. Därför har jag gjort följande två saker trots att jag inte vågar.

Jag har coachat min första klient

Jag pluggar coachning på distans och fram tills igår hade jag aldrig coachat någon längre än tio minuter. Igår avslutade jag uppstartssamtalet med min första klient och vårt samtal varade i en och en halv timme. Jag trodde inte jag vågade men jag gjorde det ändå. Och det kändes riktigt bra!

Jag går en företagarkurs

Jag nämnde tidigare att jag börjat en start up-kurs. Vi är ett gäng med affärsidéer inom allt från avfallshantering till golfresor som ses en kväll i veckan. Det är härligt och jobbigt på samma gång. Jag lär mig massor men tvivlar på mig själv. Förstår inte vem som ska vilja betala för mina tjänster eller vad jag ens har för tjänster att erbjuda. Det snurrar mest runt i huvudet utan att landa i klara tankar. Men jag gör det ändå.

Vad gör du som du inte vågar?

0

Kommentera

Stäng meny