En onsdagsmorgon i min nya vardag

Att plugga mycket hemifrån har framförallt gett mig en sak. Tid. Och som en följd av det känner jag ett lugn jag inte känt på länge. Numera ser våra morgnar ut som på bilden. Ingen stress och jag får vakna till liv i mitt eget tempo.

Just idag ringde klockan vid sju. Jag går upp och tänder ljus, drar igång en lugn spotifylista. Sträcker ut kroppen lite och brygger kaffe. Jag kokar gröt, frögröt som enligt förpackningen ska ta hela sju minuter att koka. Men det gör inget, jag har ju tid. Sedan äter jag långsamt innan jag går till jobbet.

Ja, jag går alltid till jobbet. Det tar en halvtimme om vi tar den längre rundan i skogen. Sedan börjar jag plugga eller jobba medan min kompanjon lägger sig och powernappar en stund.

Bättre start på dagen kan jag inte tänka mig!

1

Kommentera

Stäng meny