En helt vanlig vecka i september

Onsdag morgon och klockan ringde kvart över fem. Ute viner blåsten och regnet smattrar mot rutan. Hösten är verkligen här. Men det gör mig ingenting, jag ser fram emot den och känner att jag börjat landa i vardagen. 

Därför tänkte jag att dela med mig lite av hur en typisk vecka ser ut för mig nu. Ofta innehåller den en kombination av distansstudier, studier på Linköpings universitet och lite extrajobbande. Numera har jag även rätt mycket ledig tid.

I måndags spenderade jag förmiddagen hemma medan eftermiddagen bestod av en workshop på LiU. Shitty Prototyping stod på schemat och vi gick loss bland piprensare, äggkartonger och post-it-lappar. Resultatet? Ett flygplan som värms upp av spinningcyklar. Jag avrundade dagen med träning i idrottshallen närmast oss, älskar att få vara en del av det lokala idrottsföreningslivet här.

I tisdags bestod en stor del av dagen av läsning. Under eftermiddagen höll jag ett coachingsamtal med min övningsklient (en del av coachingkursen jag läser). Efter det spenderade jag och Sally en timme i skogen och sist men inte minst hoppade jag in några timmar på ICA-butiken.

Idag, onsdag, väntar en lång dag i stan. Klockan åtta möter jag upp min projektgrupp och vi ska spendera några timmar på gruppkontrakt och projektplan. På eftermiddagen ska jag möta upp en tjej jag träffat via en facebookgrupp och på kvällen är det start-up-kurs. Sedan somnar jag ovaggat.

Imorgon torsdag är en relativt oplanerad dag. Jag unnar mig lite sovmorgon och sedan tänkte jag arbeta med den skriftliga examinationen av coachingkursen. Om jag hinner tänkte jag även måla klart en vägg i köket. På kvällen är det matlagsdags vilket innebär att vi slipper laga mat. Ska berätta mer om denna härliga tradition i ett annat inlägg.

Fredagen är även den relativt oplanerad. På förmiddagen har jag ett avstämningsmöte med Valdemarsviks sparbank där jag konsultar. Sedan pluggar jag om det behövs, om inte tar jag helg! Och helgen, den är för första gången på länge oplanerad! Ska bli skönt att fylla den med vad som känns bra för stunden!

Ungefär så här ser mina veckor ut numera. Minimalt med stress, maximalt med tid! Är så nöjd med upplägget!

0

Kommentera

Stäng meny