Vad, Vad, Vad

Vad stressar dig just nu? Vetskapen om att jag ska hålla mitt livs första föreläsning imorgon! Är just nu övertygad om att 45 tonåringar kommer gapskratta åt mig, att jag kommer tappa bort mig eller att nivån på föreläsningen är åt helvete för hög eller låg. Kommer vara ofantligt stolt över mig själv när föreläsningen är över.

Vad ska du göra ikväll? Krypa upp i soffan bredvid T. Kanske se en serie, ta ett glas rödvin och äta något gott.

Vad är svårt? Att veta vad jag vill i arbetslivet. Tycker det allra mesta känns lockande just nu. Kanske är företagarbiten allra mest lockande men det är också den som gör mig livrädd.

Vad är lätt? Att inte tro att jag är något. Just nu cirkulerar tanken att “ingen kommer vilja betala för dina tjänster”. Förhoppningsvis vänder den känslan lite efter morgondagens föreläsning. En annan lätt sak är att vistas utomhus varje dag, naturen är så vacker nu.

Vad blir det för middag idag? Inte en aning. Matinspirationen har varit nästintill obefintlig senaste tiden. Tror det blir något enkelt men hoppas ha energi till att laga något riktigt gott.

Vad vill du göra mer? Läsa! Lära känna nya människor. Ge mig in i nya sammanhang.

Vad går du igång på? Lånade listan från UnderbaraClara och hon svarade julen. Får nog hålla med, lyssnade på julmusik imorse, första gången i år. Längtar till julgodis och pepparkaksbak.

Vad gråter du av? Det mesta numera. Både sorgliga och fina saker. Senast i förrgår när vi såg serien New Amsterdam.  

Vad gjorde dig arg senast? När jag åkte bil från Halmstad och lyssnade på P3 Dokumentär om Fallet Bobby, fy fan vilka människor det finns.

Vad åt du senast? Gröt med äppelmos, björnbär, hallon och jordnötssmör.

Gammal bild men ungefär så här såg det ut i morse. 

 

Vad är fånigt? Skvaller. Både personer i min närhet som skvallrar om andra men också det faktum att journalister kan få betalt för att gotta sig i offentliga personers privatliv.

Vad är gott? Kanelbullar.

Vad är du inte? Negativ. Ser det goda i människor och i alla situationer.

Vad har du missuppfattat? Mycket. Har länge trott att alla andra har stenkoll på allt. Har visat sig att de flesta går runt och väntar på att bli avslöjade.

Vad ska du göra nu? Ha ett Skypemöte, träna på min föreläsning och hålla ett coachsamtal.

0

Kommentera

Stäng meny