Jag heter Mia Bergvall och brinner för entreprenörskap och life design. Jag tror att vi alla kan skapa det liv vi drömmer om. På den här sidan hittar du en mängd inspiration och tips för hur du gör det möjligt! Här blandas vardagliga inlägg med djupare tankar och erfarenheter. Min förhoppning är att du som läsare får med dig någonting varje gång du klickar in här. Det kan vara ett bra tips, känslan av att du kan nå dina drömmar eller kanske bara ett leende.

Jag bor utanför Norrköping tillsammans med min sambo, katter, kaniner och en hund. Skogen ligger några meter från köksfönstret och det är allt som oftast där jag laddar mina batterier. I skogen alltså, inte köksfönstret. Till vardags studerar jag kandidatprogrammet Grafisk design och kommunikation där jag påbörjar mitt andra år efter sommaren. Min fritid fyller jag med utomhusvistelse, myskvällar i soffan och familjetid. Och skrivande, förstås.

Jag älskar att skriva och det är där bloggen kommer in i mitt liv. Skrivande och läsande är intressen som hållit i sig sedan jag var liten. Att kombinera det intresset med passionen för entreprenörskap och life design är fantastiskt!

Jag blir hemskt glad om du som söker sidan tar dig tid att skriva en kommentar eller två. Du når mig även på adressen hello@miabergvall.se

Önskar du få frekventa uppdateringar från min vardag får Du mer än gärna följa mig på Instagram.

Stäng meny