Föreläsningar & Workshops

Bland det bästa jag vet är att föreläsa och jag vill såklart dela med mig av min kunskap till dig! Föreläsningar är perfekt för att ge teoretisk kunskap om ett specifikt ämne men för att verkligen komma igång kombinerar jag helst föreläsningar med workshops. En workshop ger er möjligheten att applicera kunskaperna på just er verksamhet! Workshops fungerar även perfekt på evenemang där människor från olika företag och verksamheter möts eftersom det ger er möjlighet att dela med er av kunskap och erfarenheter. 

"Mia har framförallt en kraft att entusiasmera och engagera sina medarbetare!"
Håkan Eriksson
VD, Valdemarsviks Sparbank

Sånt jag helst pratar om

Därför behöver ni ett starkt varumärke

Värderingsstyrda företag är mer attraktiva arbetsgivare och kunder konsumerar hos företag som matchar deras egna värderingar. Det är några av många anledningar till att en varumärkesstrategi är avgörande för långsiktig lönsamhet. Under föreläsningen ger jag konkreta verktyg för hur man kommer igång med sitt varumärkesarbete men även exempel på företag som lyckats bra och mindre bra med sitt varumärke. 

Kommunicera mera!

En förutsättning för att få kunder är att de vet att ni finns! Men hur ska de veta det om ni inte berättar om era produkter och tjänster? Och hur skapar man kommunikation som inte bara informerar utan framförallt engagerar? 

Implementera de globala målen i strategiskt och operativt arbete

Vi tillhör de generationer som kan bli först med att utrota fattigdom och sist med att stoppa klimathotet. Ändå jobbar många företag idag inte aktivt med hållbarhet. Jag är övertygad om att framtidens starkaste varumärken är de som tar ansvar för såväl människor som miljö. 

Under föreläsningen får ni konkreta tips på hur de Globala målen kan implementeras i er verksamhet samt hur ni kan skapa internt engagemang i dessa frågor. 

"Inspirerande", "lärorikt" och "informativt" var de ord som Kunskapsgymnasiets UF-elever främst använde när jag bad dem beskriva min föreläsning om hållbara varumärken med ett ord.
Studenter på Kunskapsgymnasiet, Norrköping

Boka in en fika

Klart vi ska prata mer och pratar gör man (läs:jag) allra bäst över en rykande kopp kaffe, helst med nybakad kanellängd till! Maila mig på hello@miabergvall.se så kan vi bestämma tid för gemensamt kaffedrickande (eller te om du är en av dem). 

P.S Det går utmärkt att fika via Skype också! D.S

Stäng meny