Häromdagen bad jag min sambo beskriva mig som yrkesperson med fem ord. Han svarade att jag är omtänksam, social, målmedveten, effektiv och en bra ledare. Det stämmer säkert men är och andra sidan bara en del av mig. Det låter som ord jag skulle använda på en anställningsintervju eller på min LinkedIn-profil. Men här vill jag att ni ska få känna den riktiga Mia. Jag vill att ni ska få en bild av hur jag är bakom fasaden, hur jag är en mörk kväll i november när jag hasar runt i mjukisbyxor eller en fredagkväll med huset fullt av gäster. För allt det är ju jag.

Välkommen hem till mig!

I det här röda huset med vita knutar bor jag och mina familj. Den består av min sambo och fem fyrbenta varelser jag skämtsamt kallar för våra barn. Det senaste nytillskottet är vår cocker spaniel Sally som är lika pigg på äventyr som på att mysa i soffan.

Jag är som ni kanske redan listat ut en riktig djurmänniska och ni hittar mig ofta som på bilden nedan.

Vi bor som sagt i ett hus på landet med skogen som närmaste granne. Jag spenderar mycket tid utomhus. Det blir promenader, löpning, svampletande och blåbärsplockande för att nämna några saker. Kärleken till naturen är stark och den tycks följa mig överallt. Jag har vandrat på allt från Sydafrikas savann till Åres fjälltoppar.

Vid sidan av mina studier frilansar jag även som projektledare och föreläsare. Jag jobbar med alla typer av hållbara projekt och pratar om hur företag kan integrera hållbarhet i sitt dagliga arbete. Jag har även en förkärlek till att prata om man motiverar medarbetare till att arbeta med hållbarhetsfrågor. Vill du veta mer om min yrkesroll och mina kunskap mailar du till hello@miabergvall.se

 

 

Stäng meny