Vem är jag?

Jag är en livsglad tjej med passion för lantliv, entreprenörskap och hållbarhet. Jag älskar kaffe, prosecco, hundar och solnedgångar men avskyr snålhet, miljöbovar och meningslösa möten.

Mina skills:

Värderingsstyrd 100%
Projekledning 100%
Grafiker 40%
Copywriter 90%
Kaffedrickare 100%

Vad gör jag?

Jag studerar Grafisk design och kommunikation på Linköpings universitet. Utöver det projektleder jag ett gäng projekt, jobbar lite här och där samt skriver och fotograferar.

Mitt mål är att kunna leva nära naturen och samtidigt arbeta med det jag älskar: projektledning, ledarskap, skrivande och strategisk kommunikation. 

Hur lever jag?

Jag bor utanför Norrköping i ett rött hus med vita knutar. Skogen ligger precis bakom huset och vi njuter verkligen av närheten till naturen.

Familjen består av min sambo och våra fyrfota vänner. Mycket tid läggs på hundpromenader, familjehäng och kreativt skapande. 

Varför just mig?

Varför borde du kontakta mig? För att jag är en skön tjej med sunda värderingar, en fena på att leda projekt och att skapa strategisk kommunikation. Jag vill gärna prata med dig om du vill diskutera hållbarhetsfrågor, arbeta med mig eller bara säga hej!

miabergvall

hello@miabergvall.se

Stäng meny