Mitt skapande

Jag älskar att skapa: fotografera, skriva, redigera för att nämna något. Men även att pyssla ihop amplar med makraméteknik eller måla abstrakta tavlor. Jag gillar blandningen av digitalt och analogt skapande, båda delar behövs för att jag ska må bra. 

Nedan hittar du en mix av fotografier och grafiska projekt. 

Vill du bolla ett spännande projekt med mig?

Sydafrika

Våren 2016 besökte jag Sydafrika för två veckors volontärarbete. Boendes mitt på savannen med bara ett staket som skiljde oss från vildmarken upplevde jag saker jag aldrig kunnat drömma om. 

Lantliv

Bland det bästa jag vet är att åka runt planlöst med kameran och lugn musik som sällskap. Nog för att Sydafrika var ett äventyr i en klass för sig men jag upplever vackra vyer ute på Vikbolandet också. 

Sörmlandsstugan 2.0

Vi är så nöjda att vi vill att studenterna ska hjälpa oss att göra en bok efter projektets slut“. Så sa Magnus Eriksson till LiU Relation. Under våren 2017 skapade jag tillsammans med ytterligare fyra personer en grafisk profil till Sörmlandsstugan 2.0. Under sommaren implementerade jag den på deras hemsida. 

Grafisk profil till MARÖ

Som utvald till Marknadsföreningen i Östergötlands (MARÖ) studentutskott har jag tagit fram deras nya grafiska profil. Detta gjordes tillsammans med studenterna Emil Svedin och Emma Ljungberg.

Stäng meny