Dessa ljuva sommarkvällar

“Efter regn komma dimma” har blivit lite av ett ordspråk för mig. För så är det verkligen hos oss. Vid halv nio-tiden börjar den dansa över ängen utanför och en stund senare vilar naturen i de vita slöjorna. 

I lördags tog jag som så ofta bilen mot Lönö, en liten halvö i Bråviken cirka femton minuter hemifrån. Och vilken vacker kväll det blev!

På vissa ställen var dimman så tät att jag nästan fick stanna bilen. Min förhoppning var att få lite vilda djur på bild men så blev inte fallet. De enda djur som kunde urskiljas var kossorna som fridfullt betade i solnedgången.

Just nu längtar jag som en tok till dess att jag har fyrbent sällskap på mina fototurer. Och såklart en löjligt söt modell! Sex veckor är löjligt långt att vänta på sin valp!

0

Kommentera

Stäng meny